“ Groeten en ontmoeten, dat is de beleving die alle leden op Crossmoor ervaren en dat laat ook zien dat nieuwe leden snel opgenomen worden in de vereniging. Natuurlijk is ook een stukje eigen initiatief noodzakelijk maar er zijn voldoende mogelijkheden die een méér dan plezierig verblijf mogelijk maken. “

Levendige vereniging

Golf- en Countryclub Crossmoor is een actieve en daarmee ook een levendige vereniging waarin iedereen zich thuis voelt. En met iedereen bedoelen we jeugd en volwassenen, de startende en de gevorderde golfer, of je de golfsport recreatief of prestatief wilt beoefenen. Crossmoor faciliteert jou primair met 2 prachtige banen, de Championship Course met 18 uitdagende holes in een afwisselend natuurgebied en de Par-3 Course die als zeer uitdagend en afwisselend bekend staat.

Het bestuur

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Crossmoor is extra aantrekkelijk omdat je niet van te voren hoeft te reserveren. Leden kunnen nagenoeg de hele dag, zeven dagen in de week, starten. Uitgezonderd tijdens wedstrijden en op dagen die door de baaneigenaar zijn gereserveerd voor derden (maximaal twintig dagen per jaar).

Lees meer

“ Naast de 2 genoemde banen beschikt Crossmoor over mooie oefenfaciliteiten, bieden 2 actieve Pro’s goede lesprogramma’s aan en is er een compleet vernieuwd clubhuis met een brede horeca invulling. “

Wedstrijden

Maar bovenal zijn er binnen de vereniging zeer actieve commissies die ervoor zorgen dat door het jaar heen er allerlei soorten wedstrijden worden georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen. Afsluitend in een gezellige ambiance in het mooie clubhuis waar je je altijd in goed gezelschap zult bevinden.

Lees meer

Regels & Handicap

Als beginnend golfer wordt je allereerst aspirant-lid van onze vereniging. Onze commissies zorgen voor een goede begeleiding van aanmelding tot het behalen van handicap 54.

Lees meer

“ Het bestuur is trots om leiding te mogen geven aan een bloeiende golfvereniging, een vereniging waarin iedereen welkom is! “

Handicart

De stichting Handicart heeft als doelstelling om tijdelijk of permanent mindervalide golfspelers in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Dit door het beschikbaar stellen van Handicarts: electrisch aangedreven golfcarts.

Lees meer

Jeugd

Als beginnend of gevorderde jeugdspeler ben je van harte welkom. Onze jeugdcommissie begeleidt naar het behalen van handicap 54 of het verder verbeteren van de golfvaardigheden.

Lees meer

NGF competitie

Golf- en Countryclub Crossmoor neemt met meerdere teams deel aan de NGF Competitie. Voor bezoekende NGF competitie spelers, zijn speciale voorspeelarrangementen beschikbaar.

Lees meer