Home Crossmoor Golf Beginnen met golf

Beginnen met golf

Welkom in de golfwereld
Om het golfspel te leren heeft de NGF in samenwerking met de PGA Holland het 9-stappenplan ontwikkeld, die elke golfer in de gelegenheid stelt zelf te bepalen hoe hij/zij zichzelf wil ontwikkelen. Wil je plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als je in Stap 1 of 2 bent aangekomen. Op Crossmoor kun je als (aspirant)-lid deze 2 stappen zetten.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Als (aspirant)-lid kunt u zich aanmelden via deze pagina op onze website. Uw gegevens worden administratief verwerkt en een factuur voor uw lidmaatschap wordt u toegestuurd. Vervolgens wordt u door de Contactcommissie uitgenodigd voor een introductiegesprek. In dit gesprek krijgt u het NGF (Nederlandse Golf Federatie) 1-9 stappenplan uitgereikt en een Crossmoor stappenplan van start tot EGA (European Golf Association)-handicap 54. Op het Crossmoor stappenplan is aangegeven welke stappen er nodig zijn om u te helpen de belangrijke mijlpalen van baanpermissie en een eerste EGA-handicap te halen.

Als u alle stappen van het Crossmoor-stappenplan met goed gevolg heeft doorlopen, ontvangt u een golf handicap. Meer informatie hierover, alsmede de verschillende mogelijkheden om een lidmaatschap aan te gaan vindt u onder Lidmaatschap en Regels en Handicap.

Wij wensen u veel plezier met het beoefenen van deze prachtige sport.

Crossmoor Golf
Crossmoor Golf