Home Crossmoor Golf NGF Competitie

NGF Competitie

Crossmoor neemt met meerdere teams deel aan de NGF competitie. Hier vindt u informatie over de competitie 2023. Leden van Crossmoor kunnen meer persoonlijke informatie inzien, via Mijn Crossmoor bijvoorbeeld de teamindeling. Als de competitie gestart is kunt u de stand van zaken volgen via Indeling NGF Competitie 2023.

Informatie NGF competitie 2023
In april en mei ontvangt Crossmoor graag de teams die voor de NGF competitie zijn ingedeeld bij een team van Crossmoor. Het ziet er naar uit dat de competitie in 2023 wel door kan gaan.

Op het document “Competitie Starttijden 2023“ is de indeling te zien en zo ook de naam van de captains van de teams van Crossmoor. I.v.m. privacy regels staan de overige gegevens niet op dit openbare gedeelte van de website en deze zijn verstuurd naar de coördinatoren van de NGF wedstrijd per club.

De captains kunnen vooraf onderling afspraken maken over ontvangst, lunch en diner. We verwachten dat de teamleden uiterlijk 1 uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Om in te slaan zijn op de drivingrange zijn gratis ballen beschikbaar.

Indien een team gebruik wil maken van de voorspeelregeling kan dat vanaf 14.00 uur (als er mogelijkheid is op de baan) tegen 50% van de greenfeeprijs en op basis van wederkerigheid.