Home Crossmoor Golf NGF Competitie

NGF Competitie

NGF COMPETITIE

Crossmoor neemt met meerdere teams deel aan de NGF competitie. Hier vind je informatie over de competitie 2024. Leden van Crossmoor kunnen meer persoonlijke informatie inzien, via Mijn Crossmoor bijvoorbeeld de teamindeling. Als de competitie gestart is kun je de stand van zaken volgen via Indeling NGF Competitie 2024.

Informatie NGF competitie 2024
In april en mei ontvangt Crossmoor graag de teams die voor de NGF competitie zijn ingedeeld bij een team van Crossmoor.

Op het document “Competitie Starttijden 2024” is de indeling te zien en zo ook de naam van de captains van de teams van Crossmoor. I.v.m. privacy regels staan de overige gegevens niet op dit openbare gedeelte van de website en deze zijn verstuurd naar de coördinatoren van de NGF wedstrijd per club. Coördinatoren kunnen voor vragen altijd contact zoeken met de coördinatoren van Crossmoor Marli Florie en Bèr Raemaekers middels het mailadres ngfcompetitie@golfclubcrossmoor.nl

De captains kunnen vooraf onderling afspraken maken over ontvangst, lunch en diner. We verwachten dat de teamleden uiterlijk 1 uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Om in te slaan zijn op de drivingrange gratis ballen beschikbaar.

Indien een team gebruik wil maken van de voorspeelregeling kan dat vanaf 14.00 uur (als er mogelijkheid is op de baan) tegen 50% van de greenfeeprijs en op basis van wederkerigheid.

Wij wensen onze gasten en de Crossmoor competitiespelers een sportieve en plezierige competitie toe.