” Ongedwongen genieten in huiselijke sferen, dat doe je bij Brasserie Laurius. Een bar en brasserie met prachtig uitzicht over Golfbaan Crossmoor, waar simpele, maar heerlijke gerechten worden geserveerd. Bij Brasserie Laurius ga je met een ontspannen glimlach naar huis. “

ZONDAG = LUNCHDAG!

Kom elke zondagmiddag genieten bij Laurius, waar we een smakelijk tweegangenmenu serveren tijdens de lunch (€ 38,50 per persoon).

Good food, Good mood

Wij hebben een toegankelijke kaart met heerlijke gerechten en wijnen waar je de hele dag van kunt genieten. Van een kop koffie met vlaai in de ochtend, soepen, salades en sandwiches voor de lunch en heerlijke bites en gerechten voor bij de borrel en het diner.

Bekijk onze gerechten

Take a break

Grenzend aan hole 18 strijk je neer op ons grote zonnige terras. Bestel een frisse salade met een glas wijn en geniet van de natuur om je heen. Kom op adem tussen de holes door of geniet van een middagje in de natuur.

Reserveer een tafel

Dine & Stay

Maak je avond compleet met een overnachting in Hotel Laurabos, gelegen op het adembenemende terrein van Golfbaan Crossmoor. Geniet van een heerlijk driegangendiner, overnacht in een heerlijke hotelkamer en geniet van een uitgebreid ontbijt bij Brasserie Laurius.

Lees meer