“ Golfstart, de beste start in golf! Tijdens deze cursus leer je alle basistechnieken van de golfsport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. De laatste les is een baanles en behaal je jouw golfbaanpermissie. Tijdens deze vijfweekse cursus maak je kosteloos gebruik van het materiaal op de golfclub. Het enige waarvoor jij dient te zorgen, is comfortabele kleding en sportschoenen. Lekker makkelijk toch? “

Golfstart

Met zes lessen voor slechts € 109,00 ervaar je de perfecte start als beginnend golfer. In groepsverband leer je alle facetten van de golfsport en ben je klaar om de golfbaan op te gaan. Onze enthousiaste golfprofessionals begeleiden jou met plezier en zijn flexibel beschikbaar. Ontspannen in de ochtend of liever bij zonsondergang genieten van de golfsport, jij bepaalt!

Reserveren

Naar de top

Voor jou als golfer in spe is het leuk in de praktijk te brengen wat je tijdens de lessen hebt geleerd. We bieden de mogelijkheid buiten de lessen om gebruik te maken van de driving range, putting green en chipping green. Tegen een kleine vergoeding van € 50,00 kun jij elke dag onbeperkt oefenen en word je een echte golfmaster!

Aanmelden