“ Op Golfbaan Crossmoor is het altijd genieten, breidt je bezoek uit met een diner in Brasserie Laurius en blijf zelfs ontspannen overnachten in Hotel Laurabos. “

Dag greenfee

Geniet op één van onze golfbanen van de open en omzoomde holes omgeven door prachtige waterpartijen en een historisch bos- en heidelandschap. Als greenfeespeler op de Championship Course maak je gratis gebruik van de driving range, oefenfaciliteiten en ballen.

! NIEUW ! Met onze aantrekkelijke twilight tarieven geniet je voor een scherpe prijs van onze Championship Course of Par-3 Course.

Lees meer

Play & Dine

Aansluitend aan je golfronde op Crossmoor een hapje eten in Brasserie Laurius, je wandeling door de bossen besluiten met een gezellige borrel of in je comfortabele hotelbed nagenieten van een onvergetelijke culinaire beleving – met de gevarieerde Play & Dine-arrangementen van Crossmoor & Brasserie Laurius kan het allemaal. Je geniet hoe dan ook van een adembenemend mooie omgeving, een overweldigend gevoel van luxe en een volledig ontspannen sfeer. Oftewel: een unieke totaalbeleving!

Lees meer

Golfclinic

Kennismaken met de meest beoefende balsport ter wereld? Met de Train & Enjoy-arrangementen van Domein Laurabos is dit mogelijk. Een leuke activiteit als familiedag, personeelsuitje of vriendendag. Uiteraard geschikt voor jong en oud!

Lees meer

“ Geliefd bij gevorderde golfers, maar ook speelbaar voor beginners. Uitdagend, gevarieerd en een lust voor het oog. “

Play, Dine & Stay

Op Domein Laurabos combineer je het beste van drie werelden met onze Play, Dine & Stay-arrangementen. Verwen je smaakpapillen met een smakelijk diner in Brasserie Laurius, overnacht in stijl in één van de luxe kamers van Hotel Laurabos én laat jezelf uitdagen door de 18 variërende holes van Golfbaan Crossmoor. Voor jouzelf, jouw familie, jouw vrienden of zakenrelaties. Gewoon doen!

Lees meer

Golfbanen

De 18 holes Championship Course ligt in het rustige natuurgebied van de Laurabossen, ver van verkeerslawaai. De natuurlijke begrenzing wordt enerzijds gevormd door het Laurabos, anderzijds door de meanderende Tungelroysche beek. Naast de Championship Course, biedt onze Par-3 Course door zijn lengte en moeilijkheidsgraad een uitdaging voor de spelers.

Lees meer

Beginnen met golf

Met het ontwikkelde 9-stappenplan door de NGF in samenwerking met PGA Holland, bepaal je zelf hoe jij je ontwikkelt in het golfspel. Onze golfprofessionals zorgen voor een professionele begeleiding naar handicap 54.

Lees meer