“ Hoe diep wil je slapen? Te midden van de glorieuze natuur van Domein Laurabos ervaar je werkelijke stilte midden in het bos. Vergeet je dagelijkse beslommeringen in de luxe hotelkamer, waar je je volledig kunt ontspannen in het supercomfortabele bed. “

Stijlvol overnachten

Ontwaken is een feest, in dit aan de rand gelegen hotel van de Laurabossen in Weert. In de ochtendzon geniet je op je balkon van het adembenemende uitzicht. De volgende dag staat een uitgelezen, vers ontbijt voor je klaar.

Bekijk kamers

Faciliteiten

Vanuit jouw hotelkamer sta je middenin de natuur. Geniet van een prachtige wandeling rondom Domein Laurabos, speel een sportieve ronde golf op Golfbaan Crossmoor of een gezellig potje biljart. Op culinair gebied ligt een wereld voor je open. Voor een heerlijke lunch en diner kun je terecht bij Brasserie Laurius.

Lees meer

Dine & Stay

Maak je overnachting compleet met een diner bij Brasserie Laurius, gelegen op het adembenemende terrein van Golfbaan Crossmoor. Geniet van een heerlijk driegangendiner, overnacht in een heerlijke hotelkamer en geniet van een uitgebreid ontbijt bij Brasserie Laurius.

Lees meer