“ Hoe diep wil je slapen? Te midden van de glorieuze natuur van Domein Laurabos ervaar je werkelijke stilte midden in het bos. Vergeet je dagelijkse beslommeringen in de luxe hotelkamer, waar je je volledig kunt ontspannen in het supercomfortabele bed. “

Stijlvol overnachten

Ontwaken is een feest, in dit aan de rand gelegen hotel van de Laurabossen in Weert. In de ochtendzon geniet je op je balkon van het adembenemende uitzicht. De volgende dag staat een uitgelezen, vers ontbijt voor je klaar.

Bekijk kamers

Faciliteiten

Vanuit jouw hotelkamer sta je middenin de natuur. Geniet van een prachtige wandeling rondom Domein Laurabos, speel een sportieve ronde golf op Golfbaan Crossmoor of een gezellig potje biljart. Op culinair gebied ligt een wereld voor je open. Voor een heerlijke lunch kun je terecht in Brasserie ‘L’ en sluit je jouw avond af in Restaurant Laurius met fine dining.

Lees meer

Taste & Stay

Maak je verrukkelijke overnachting in Hotel Laurabos compleet met een culinair diner in Restaurant Laurius. Onze gevarieerde Taste & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Lees meer