Wedstrijden

Op Crossmoor zijn er diverse commissies die voor de leden wedstrijden organiseren op verschillende dagen en tijden en dat in de meest uiteenlopende wedstrijdvormen, voor iedereen wat wils.

De ervaring leert dat het meedoen aan wedstrijden zorgt voor een gemakkelijk contact met andere leden, zowel in de wedstrijd als ook erna.
Het is daarom ook dat het meedoen aan wedstrijden sterk wordt aanbevolen waardoor zoveel mogelijk leden door actief te zijn de gezelligheid binnen de vereniging ervaren!

Graag stellen we de commissies voor.

Wedstrijdboekje

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie (WeCo) organiseert weekend wedstrijden (ook op officiële feestdagen) op de Championship Course, van gezelligheidswedstrijden tot en met clubkampioenschappen en dat met de nodige varianten qua wedstrijdvorm. Voor iedereen wat wils en bovenal leuk om aan deel te nemem. Alle leden zijn welkom en kunnen inschrijven, al zijn er een paar wedstrijden waar een inschrijving- of handicaplimiet geldt. Maar als dat relevant is dan vind je dat terug in de wedstrijdinformatie bij inschrijving.

Voor nadere informatie: Bart Cillekens, tel. 06 34 04 09 60, mail: bpmcillekens@gmail.com

Herendagcommissie

De Herendagcommissie organiseert gedurende het golfseizoen ongeveer 14 Herendagen op donderdag. Alle heren die lid zijn, van lage tot hoge handicap, zijn welkom om deel te nemen. 9 van de 14 dagen wordt een qualifying Stableford wedstrijd gehouden, die tezamen de competitie “Heer van Crossmoor” vormen. De zes beste resultaten zullen het eindklassement bepalen.

Voor nadere informatie: Harry Driessen, tel. 06 23 38 48 74, mail: driessenhjm@gmail.com

Seniorencommissie

De seniorencommissie organiseert 1 x per 2 weken op donderdag wedstrijden voor leden die 50 jaar of ouder zijn. Zowel voor dames en heren en met gemengde indeling bij de flights. De wedstrijdvorm is een afwisseling van stableford en andere vormen. Er zijn aparte prijzen voor dames en heren.

Voor nadere informatie: Francine Schreurs, tel. 06 38 90 78 25, mail: francine.schreurs@gmail.com

Ladies Day Commissie

De Ladies Day commissie organiseert afwisselende wedstrijden voor alle dames van Crossmoor om de week op de dinsdag van eind maart tot half oktober. Deelneemsters worden de gelegenheid geboden om eens met een ander gezellig te golfen in zowel een 9 als 18 holes individuele wedstrijd, maar ook in teamverband. Jaarlijks wordt er gestreden om het titel ‘Lady van het Jaar’.

Voor nadere informatie: Rebecca Louwerse, tel. 06 41 42 36 60, mail: r.louwerse2@upcmail.nl

Par-3 commissie

Tijdens het golfseizoen worden er 10 wedstrijden van 18 holes georganiseerd op vrijdagavond op de Par-3 Course. Deze wedstrijden beginnen om 18.00 uur met een shotgun start. Er kunnen maximaal 36 leden deelnemen. In de wintermaanden organiseren we op de Par-3 Course 6 wedstrijden van 18 holes. Deze wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend.

Voor nadere informatie: Riny van Dijk, tel. 06-404 744 46, mail: riny.dijk@home.nl

Zomeravondcommissie

De 10 Zomeravondwedstrijden op de Championship Course worden gespeeld op dinsdagavonden gedurende het golfseizoen van april tot en met augustus. Er wordt gestart vanaf 17.00 uur in flights van 3 personen en er worden steeds 9 holes gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in competitievorm, maar we vinden gezelligheid onder elkaar en een leuke nazit ook belangrijk. Alle clubleden met een handicap tot 54 zijn welkom.

Voor nadere informatie: Riny van Dijk, tel. 06-404 744 46, mail: riny.dijk@home.nl