Baanstatus
Actuele baanstatus wordt opgehaald...
Home Crossmoor Golf

Genieten voor golfers

Golfbaan Crossmoor is een echte ‘Championship Course’. Geliefd bij gevorderde golfers, maar ook speelbaar voor beginners. Uitdagend, gevarieerd en een lust voor het oog.

Open en omzoomde holes wisselen elkaar af, omgeven door prachtige waterpartijen en een historisch bos- en heidelandschap. In de stilte is de spanning van het spel hoorbaar aan het geluid van stromend water, fluitende vogels en de wind die door de bomen waait.

Je kunt je dag op Crossmoor feestelijk afsluiten met een culinair diner in Restaurant Laurius en een luxe overnachting in Hotel Laurabos. Beide zijn direct naast de baan gelegen. Je vindt Golfbaan Crossmoor in Weert (Midden-Limburg) dichtbij België.

Natuur op en rond CrossmoorVogelcamera
Crossmoor Golf

Championship Course

Play & dine
Arrangementen

Aansluitend aan je golfronde op Crossmoor een hapje eten in Brasserie ’L’, je wandeling door de bossen besluiten met een gezellige borrel of in je comfortabele hotelbed nagenieten van een onvergetelijke culinaire beleving – met de gevarieerde Play & Dine-arrangementen van Crossmoor & Brasserie ’L’ kan het allemaal. Je geniet hoe dan ook van een adembenemend mooie omgeving, een overweldigend gevoel van luxe en een volledig ontspannen sfeer. Oftewel: een unieke totaalbeleving!

Bekijk Arrangementen
Restaurant Laurius
Crossmoor Golf
Hotel Laurabos

play, dine & stay
Arrangementen

Op Domein Laurabos combineer je het beste van drie werelden met onze Play, Dine & Stay-arrangementen. Verwen je smaakpapillen met een gastronomisch diner in Brasserie ‘L’, overnacht in stijl in één van de luxe kamers van Hotel Laurabos én laat jezelf uitdagen door de 18 variërende holes van Golfbaan Crossmoor. Voor jouzelf, jouw familie, jouw vrienden of zakenrelaties. Gewoon doen!

Bekijk Arrangementen

BAANBEZETTING EN WEDSTRIJDEN

Actuele baanbezetting wordt opgehaald...
Bekijk volledige baanbezetting