Baanstatus
Actuele baanstatus wordt opgehaald...

Golfend genieten

Open en omzoomde holes wisselen elkaar af, omgeven door prachtige waterpartijen en een historisch bos- en heidelandschap. In de stilte is de spanning van het spel hoorbaar aan het geluid van stromend water, fluitende vogels en de wind die door de bomen waait.

Je kunt je dag op Crossmoor feestelijk afsluiten met een smakelijk diner in Brasserie Laurius en een luxe overnachting in Hotel Laurabos. Beide zijn direct naast de baan gelegen. Je vindt Golfbaan Crossmoor in Weert (Midden-Limburg) dichtbij België.

Natuur op CrossmoorVogelcamera

Gasten

Als (dag)gast ben je van harte welkom op Golfbaan Crossmoor. Reserveer een greenfee of volg als niet-golfer een leerzame golfclinic. Of kies voor een unieke totaalbeleving met onze gevarieerde arrangementen. Combineer bijvoorbeeld jouw greenfee met een diner in Brasserie Laurius en blijf heerlijk overnachten in Hotel Laurabos. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees meer

“ Geliefd bij gevorderde golfers, maar ook speelbaar voor beginners. Uitdagend, gevarieerd en een lust voor het oog. “

Vereniging

De vereniging heeft voldoende ruimte om nieuwe leden op te nemen, is zeer actief, organiseert veel wedstrijden en andere activiteiten. De sfeer is ongedwongen en de ervaring leert dat je je snel thuis zult voelen. Het lidmaatschap van Crossmoor is extra aantrekkelijk, omdat je niet van te voren hoeft te reserveren.

Lees meer

Golfbanen

De 18 holes Championship Course ligt in het rustige natuurgebied van de Laurabossen, ver van verkeerslawaai. De natuurlijke begrenzing wordt enerzijds gevormd door het Laurabos, anderzijds door de meanderende Tungelroysche beek. Naast de Championship Course, biedt onze Par-3 Course door zijn lengte en moeilijkheidsgraad een uitdaging voor de spelers.

Lees meer

BAANBEZETTING EN AGENDA

Actuele baanbezetting wordt opgehaald...
Bekijk volledige baanbezetting