Home Crossmoor Golf Lessen van de Pro

Lessen van de Pro

De golflessen en clinics op Crossmoor worden verzorgd door Kenzo Vlassaks en Arthur Kleeven.

Kenzo Vlassaks

Mijn naam is Kenzo Vlassaks, op mijn 16e kwam ik in aanraking met de golfsport. Sinds dat moment werd het mijn grootste passie. In eerste instantie leerde ik het spelletje van mijn grootouders, fanatieke golfers op Crossmoor. Daarna kreeg ik de eerste beginselen mee op de Topsport School Hasselt. Na mijn middelbare school trok ik naar de Verenigde Staten, waar ik studie en golf verder combineerde aan de College of The Desert in Palm Desert (Californië). Ik behaalde hier mooie resultaten met het “College Team”

Eenmaal terug in Europa, richtte ik mijn focus volledig op golf, waarvan de laatste 3 jaar als playing professional met enkele mooie resultaten op de Pro golf Tour en de Monday tour. Daarna ben ik met de opleidingen van de PGA Holland gestart. Hierin heb ik in maart mijn A-Opleiding afgerond met onderscheiding “beste van de klas”.

Naast het lesgeven aan clubleden, maak ik ook deel uit van het GolfTON Coach Team van Nederland. Hier leiden we in samenwerking met de NGF, toptalenten van alle leeftijden op. Daarnaast begin ik in september de level 5 opleiding van het NOC NSF om nog meer te specialiseren in coachen en trainen.

Golf en lesgeven is voor mij nog steeds een passie, deze probeer ik dan ook zo goed mogelijk naar al mijn leerlingen over te brengen! Lessen worden altijd ondersteund door TrackMan metingen en video opnames. Zo kan ik voor elke speler het beste de leerdoelen bepalen waar we samen aan gaan werken.

info@k-golf.nl | +31 6 21 41 75 21

boek een les bij kenzo

WHY GUESS WHEN YOU CAN MEASURE

Arthur Kleeven

Mijn naam is Arthur Kleeven en kom uit Someren. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Sittard in 1989 ben ik in aanraking gekomen met het golfspel. Natuurlijk direct verslaafd aan deze fantastische sport. Na het behalen van het CIOS diploma, ben ik me verder gaan ontwikkelen om als Golf Pro aan de slag te kunnen. Hierdoor heb ik de opleiding tot A en B – professional gevolgd aan het van Swinderen Golf College te Tilburg.

Mijn passie is om met mensen van alle leeftijden aan “de slag” te gaan om van een hobby een leuke sport te maken, waar plezier in het spel, absoluut boven aan de lijst staat. Vandaar dat ik mijn lesgeven niet als werk zie, maar als een fantastische manier om met mensen om te kunnen gaan en ze veel plezier in het golfspel bij te brengen.

Werkwijze van mijn lesgeven zit vooral in het voelen van de beweging en daarbij ondersteund door gebruik te maken van de Trackman en de Swing Explaner. Tijdens alle lessen maak ik gebruik van V1 golf wat heel duidelijk laat zien wat wel en niet goed is aan een techniek.

akleeven@hotmail.com | +31 6 41 22 39 92

boek een les bij arthur

WIE DE HALVE SWING NIET EERT, IS DE HELE SWING NIET WEERT