“ Een speciale golfdag waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan een Weerter doel. Dat is de wens van de eigenaar van Domein Laurabos-Crossmoor. Derhalve is er in 2014 een werkgroep in het leven geroepen die, geheel belangeloos, de wensen van de eigenaar ten uitvoer brengt. Aangezien de fraaie golfbaan, de volledige accommodaties en alle gemaakte kosten voor rekening van de eigenaar zijn, zijn we met zijn allen in staat om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. “

Editie 2024

Nu we inmiddels besloten hebben dat we ons dit jaar in willen spannen voor Stichting Leergeld Weert, willen we u graag uitnodigingen voor de aankomende editie op 7 juni 2024. Het goede doel dat centraal staat gedurende deze prachtige golfdag is Stichting Leergeld Weert.

Word sponsor

Sponsor worden?

Deelt u de wens van de eigenaar van Domein Laurabos-Crossmoor en wilt u een bijdrage leveren aan het succes van een Weerter goed doel? Dan heeft u geluk. U bent namelijk slechts enkele klikken verwijderd om uw wens in vervulling te laten gaan. Wilt u meer informatie over hoe u een bijdrage kunt leveren aan deze bijzondere dag op 7 juni 2024? Klik dan snel op “WORD SPONSOR”.

Word sponsor

Gesteunde doelen

De eerste editie vond plaats in 2014 en was meteen een geweldig succes. Van 2014 tot en met 2024 is in totaal het immense bedrag van € 630.000,00 uitgereikt aan diverse Weerter Goede Doelen!

Lees meer