Home Meer genieten Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

Domein Laurabos is je gastvrije uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door dit historische bos- en heidelandschap, waar je Schotse Hooglanders kunt zien grazen. Of ga op ontdekkingstocht naar het aangrenzende natuurgebied Kempen-Broek op de Nederlands-Belgische grens. Het Weerterbos, Nederweert en recreatiepark De IJzeren Man zijn ook absoluut een bezoek waard.

Bekijk hier de wandel- en fietsroutes waarbij Domein Laurabos knooppunt is.

Sportief vertier
Wil je weleens kennismaken met de golfsport? Dan kun je een golf clinic boeken. Je kunt ook een partijtje spelen op de eigen tennisbaan van Domein Laurabos. Onze jeu-de-boulesbaan is bij uitstek geschikt voor een relaxte krachtmeting met je gezelschap. Na afloop loop je onze Brasserie binnen voor een verzorgde borrel. Dineren kan in de Brasserie en in ons gastronomische Restaurant Laurius.

Dine & stay
Arrangementen

Maak je verrukkelijke overnachting in Hotel Laurabos compleet met een culinair diner in Restaurant Laurius. Onze gevarieerde Dine & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Bekijk arrangementen