Home Meer genieten Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

Domein Laurabos is je gastvrije uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door dit historische bos- en heidelandschap, waar je Schotse Hooglanders kunt zien grazen. Of ga op ontdekkingstocht naar het aangrenzende natuurgebied Kempen-Broek op de Nederlands-Belgische grens. Het Weerterbos, Nederweert en recreatiepark De IJzeren Man zijn ook absoluut een bezoek waard.

Walk & Lunch-arrangement

Bekijk hier de wandel- en fietsroutes waarbij Domein Laurabos knooppunt is.

Sportief vertier

Wil je weleens kennismaken met de golfsport? Dan kun je een golf clinic boeken. Je kunt ook een partijtje spelen op de eigen tennisbaan van Domein Laurabos. Onze jeu-de-boulesbaan is bij uitstek geschikt voor een relaxte krachtmeting met je gezelschap. Na afloop loop je onze Brasserie binnen voor een verzorgde borrel. Dineren kan in de Brasserie en in ons gastronomische Restaurant Laurius.

Restaurant Laurius

Laat je verrassen door de verfijnde gerechten van onze ambitieuze chefkok Ronny Smeets en zijn brigade. Zijn keuze voor verse en lokale ingrediënten vormt de basis voor spannende smaakcombinaties in een oogstrelende opmaak. Een unieke totaalbeleving!

Lees meer