“ Bij Domein Laurabos vindt u alles wat je nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst. Van vergaderingen tot borrels, workshops en productpresentaties – elke aangelegenheid organiseer je op Domein Laurabos in stijl. “

Vergaderen

Onze locatie beschikt over een grote vergaderzaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen, heisessies, presentaties, trainingen, congressen en personeelsbijeenkomsten. De ruimte is in te delen in elke denkbare opstelling, beschikt over audio-visuele faciliteiten en is geschikt voor grote en kleine groepen, variërend van 6 tot 250 personen.

Contact

Private dining

Voor kleinere groepen is de private dining uitermate geschikt. Een sfeervolle ruimte met veel daglicht die zich perfect leent voor lunches en diners met een besloten karakter. De private dining beschikt over audiovisuele faciliteiten en heeft een eigen ingang en terras.

Contact

“ In the middle of nature “

Perfecte afsluiter

Sluit je zakelijke bijeenkomsten op een sportieve of smakelijke manier af. Verras je gasten bijvoorbeeld met een ontspannen golfclinic, toost op jullie samenwerking op ons terras of maak jullie dag compleet met een diner in Brasserie Laurius. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Contact

Jouw event

Bij Domein Laurabos vindt u alles wat u nodig heeft voor uw evenement. Elke aangelegenheid viert u hier in stijl van een intiem diner voor de raad van bestuur tot aan een bedrijfsjubileum voor al uw medewerkers en relaties. De flexibiliteit in ruimtes en het uitgebreide culinaire aanbod maken het mogelijk om voor zowel kleine als grote groepen een onvergetelijk evenement te organiseren.

Contact