Hoeveel kost golf?

Golfen als jeugd hoeft niet duurder te zijn dan een andere sport. Als vereniging voorzien wij in lessen, zowel voor recreatieve als de competitieve jeugdspeler.

Beginnende jeugdspeler zonder handicap

Als beginnende jeugdspeler is het voornaam dat je instapt in het lessenprogramma. Je leert er step by step de basics van het golfspel. Zowel op de driving range, de chipping- en putting green doe je ervaring op. Al snel ga je de mooie Par-3 Course in om het golfspel met je vrienden en vriendinnen te ontdekken. Als beginnende jeugdspeler is het gebruik van volgende accommodatie onbeperkt inbegrepen in het jaarlijks bedrag:

  • Driving range: ballen zijn gratis!
  • Chipping green
  • Putting green
  • Par-3 Course

Verschillende keren per jaar heb je de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Eenmaal je de regellessen met succes gevolgd hebt en je spel van voldoende niveau is krijg je baanpermissie voor de grote baan: de Championship Course.

Onderstaande informatie toont de prijzen voor beginnende jeugdspelers voor het jaar 2024.

Baanvergoeding en lidmaatschap G&CC Crossmoor € 220,00
Verenigingscontributie € 32,50
Groepslessen en begeleiding NGF Golfacademie (sterk aanbevolen). € 127,50
Totaal voor beginnende jeugdspeler € 380,00

Gevorderde jeugdspeler met handicap

Eenmaal je je handicap behaald hebt mag je ook gebruik maken van Championship Course. Ook kan je vanaf dan meedoen aan (jeugd)wedstrijden op deze grote baan. Als jeugdspeler met handicap is het gebruik van volgende accommodatie onbeperkt inbegrepen in het jaarlijks bedrag:

  • Driving range: ballen zijn gratis!
  • Chipping green
  • Putting green
  • Par-3 Course
  • Championship Course

Voor de competitieve jeugdspelers bestaat de mogelijkheid tot extra lessen op woensdag namiddag. Ook deelname aan het wedstrijdprogramma en aan het clubkampioenschap worden sterk aangemoedigd. Het volgen van individuele lessen is steeds mogelijk bij de Pro’s van de club. Eenmaal je 20 jaar bent schakel je over naar het lidmaatschap voor volwassenen.

Onderstaande informatie toont de prijzen voor gevorderde jeugdspelers voor het jaar 2024.

Baanvergoeding en lidmaatschap G&CC Crossmoor € 220,00
Verenigingscontributie € 32,50
Groepslessen en begeleiding NGF Golfacademie (aanbevolen) € 127,50
Totaal voor gevorderde jeugdspeler € 380,00