Kleding op de golfbaan

Zoals elke andere sport kent golf ook haar eigen kledingsvoorschriften.

  • Meisjes: Golf Shirt of Polo Shirt, rok of korte broek op knielengte, broekrok, lange broek, enkel-hoge sokken, golfschoenen
  • Jongens: Golf shirt of Polo shirt, lange broek, bermuda, sokken, golfschoenen

Een jeans of trainingspak zijn niet geschikt voor het golfspel. Wist je dat de golflessen en wedstrijden ook bij regenweer en wind gewoon doorgaan? Voorzie daarom ook gepaste kleding (wind- en waterdicht). Tijdens de warme zomermaanden is een pet een must om je te beschermen tegen de zon.

Golfuitrusting voor jeugdleden

Volgende uitrusting volstaan voor beginnende jeugdleden:

  • Basisset golfclubs (Je hebt als beginner nog geen volledige set van 14 clubs nodig)
  • Golfballen

Tijdens de lessen wordt stilgestaan bij het materiaal en wordt advies op maat van de jeugdspelers gegeven. Het is niet nodig om voor je eerste les al meteen naar de winkel te lopen. Er is altijd materiaal voor beginners aanwezig dat gratis kan gebruikt worden. Voor de competitieve jeugdspelers organiseren we fitting op maat van het jeugdlid in samenwerking met Meteor Golf uit Weert.

Samenwerking met Meteor Golf

Meteor Golf biedt jeugdleden van Crossmoor gedurende het volledige jaar 20% korting op de gehele jeugdkledingcollectie. Jeugdspelers die toe zijn aan een volgende set clubs kunnen hun bestaande set inruilen aan een eerlijke overnameprijs.

Bezoek Meteor Golf