“ Golf, een sport voor iedereen! Zaterdag 20 april ben je van harte welkom op Golfbaan Crossmoor om kennis te maken met de golfsport. Ook als golfer in bezit van (minimaal) handicap 54 ben je uitgenodigd om te proeven wat onze mooie golfbaan en vereniging hebben te bieden. “

Proefles

Een aantal vrijwilligers en golfleraren zijn de hele dag beschikbaar om jou tot in detail alles te vertellen over de golfsport. Uiteraard met gebruik van golfclubs en golfballen die we voor jou klaar hebben liggen. Een té gekke ervaring om op deze manier kennis te mogen maken met deze geweldige sport.

Reserveer proefles

Golfronde

Heb jij een Hcp 54 bewijs? Dan mag je gratis kennis maken met onze prachtige 18 holes Championship Course of met onze 9 holes Par-3 Course. Tijdens deze dag mag je 9 holes op de Championship Course gratis spelen en als je er een 18 holes ronde van wilt maken, dan kan dat met bijboeken van een 9 holes greenfee.

De Par-3 Course beschikt op deze dag in verband met alle oefeningen uitsluitend over 4 holes die je gratis mag komen spelen. Door de prachtige waterpartijen en historische bos- en heidelandschappen waan je je in een oase van rust.

Reserveer starttijd

Rondleiding

Maak kennis met het prachtige complex Domein Laurabos in Weert. Aan de rand van het Laurabos in Weert ligt één van Nederlands mooiste golfbanen met een grote verscheidenheid aan bomen en struiken en dat in een oase van rust. Waar alleen de specht, de uil, de koolmees, de mus, de kraai, de witte reiger en zovele andere vogels zich laten horen.

En of je nu wel of niet golft, in het clubhuis en de brasserie kun je genieten van drank en spijs. En niet in de laatste plaats bij mooi weer genieten op het mooiste terras van Weert, uitgestrekt met een blik op de prachtig groene golfbaan.

Reserveer rondleiding