“ Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers op onze club kunnen verwelkomen. Daarom starten we samen met de NGF en ruim 125 golfclubs de campagne: Welcome to the club. “

Welcome to the club

In de campagne spelen we met de verschillende vooroordelen rondom golf. Aan de hand van de stereotypen gaan we heel Nederland laten zien dat het juist een sport voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe mooi en leuk de golfsport is! Daarnaast zullen we er als club voor zorgen dat iedereen die dat wil heel makkelijk kennis kan komen maken met golf. De campagne is de komende jaren onder andere te zien op tv, op social media, in verschillende tijdschriften, online en natuurlijk ook in en om ons clubhuis.

Lees meer

Dit doen wij

Iedereen is welkom! De komende jaren werken wij nauw samen met de NGF. We organiseren Probeer Golfdagen en introduceren Golfstart in samenwerking met onze golfprofessionals.

Probeer Golf | Golfstart

“ Laten we er samen voor zorgen dat nieuwe clubleden zich van harte welkom voelen op onze club! “

Wil je ook helpen?

Dat kan! Zie je nieuwe gezichten? Leuk als je een praatje maakt om te zien of je iets kunt betekenen. Ken je iemand die eens wil rondkijken op de club? Neem diegene gerust mee! Of wijs op het kennismakingsaanbod via probeergolf.nl en golfstart.golf.nl. En deel ook mooie beelden van je golfbelevenissen op je socialmedia-kanalen met #welcometotheclub.