Home Meer genieten Open Golf Club Trophy

Open Golf Club Trophy 2022

Domein Laurabos is partner van een groep exclusieve golfclubs in met name België, Nederland en Luxemburg: de Premium Benelux Golf Courses, kortweg PBGC. Voor de leden van onze club brengt dit een aantal bijzondere voordelen met zich mee. De aangesloten clubs en banen geven hun leden 25% korting op een greenfee.

Crossmoorleden kunnen gaan spelen op met name Belgische banen, waaronder Spa, Millennium, L’Empereur, Oudenaarde, Cleydael, Palingbeek, Winge en het Luxemburgse Clervaux, maar ook op Beste en De Turfvaert bij Breda. Door bij de reservering aan te geven dat je lid bent van een bij de PBGC aangesloten vereniging, ontvang je de korting.

Daarnaast organiseert de PBGC jaarlijks 8 open wedstrijden, onder de naam Open Golf Club Trophy, die wisselend op de aangesloten banen worden gespeeld. Zaterdag 25 september werd er een zeer succesvol gespeeld op Crossmoor, waarbij de reacties van de deelnemers zeer positief waren over baan, accommodatie en horeca.

Zo’n wedstrijd is een prachtige gelegenheid om op internationaal niveau interessante wedstrijden te spelen. Er wordt in twee mixed (dames en heren) categorieën gespeeld. De eerste categorie met spelers en speelsters met een handicap tussen 0 en 16,4, in de tweede categorie met handicaps tussen 16,5 en maximaal 33,4. Deelname voor bijna alle Crossmoorleden is dus mogelijk. Winnende prestaties bij deze wedstrijden leveren naast prachtige prijzen, ook nog eens een kwalificatie op bij de jaarlijkse finalewedstrijd. Te spelen op Le Touquet of Hardelot, waar voor de gekwalificeerden de overnachting en ontbijt voor rekening van de organisatie komt.

Wanneer je dan bedenkt dat deelname aan zo’n Open wedstrijd, die altijd op zaterdagen gespeeld worden, inclusief greenfee voor bij de PBGC clubs aangesloten leden slechts € 40,= bedraagt, wordt meedoen wel erg aantrekkelijk. Domein Laurabos B.V. hoopt op deze manier de Crossmoor leden iets extra te bieden en wenst iedereen die op de een of ander manier gebruik wil maken van de voordelen van dit attractieve PBGC lidmaatschap veel speelplezier.