Restaurant Laurius
Crossmoor Golf
Hotel Laurabos

play, dine & stay
Arrangementen

Op Domein Laurabos combineer je het beste van drie werelden met onze Play, Dine & Stay-arrangementen. Verwen je smaakpapillen met een smakelijk diner in Brasserie ‘L’, overnacht in stijl in één van de luxe kamers van Hotel Laurabos én laat jezelf uitdagen door de 18 variërende holes van Golfbaan Crossmoor. Voor jouzelf, jouw familie, jouw vrienden of zakenrelaties. Gewoon doen!

Bekijk Arrangementen

Play & dine
Arrangementen

Aansluitend aan je golfronde op Crossmoor een hapje eten in Brasserie ’L’, je wandeling door de bossen besluiten met een gezellige borrel of in je comfortabele hotelbed nagenieten van een onvergetelijke culinaire beleving – met de gevarieerde Play & Dine-arrangementen van Crossmoor & Brasserie ’L’ kan het allemaal. Je geniet hoe dan ook van een adembenemend mooie omgeving, een overweldigend gevoel van luxe en een volledig ontspannen sfeer. Oftewel: een unieke totaalbeleving!

Bekijk Arrangementen

Taste & stay
Arrangementen

Maak je feestelijke avond in Restaurant Laurius compleet met een luxe overnachting in Hotel Laurabos. Onze gevarieerde Taste & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Bekijk Arrangementen

Walk & Lunch
Arrangementen

Je wandeling door de bossen besluiten met een verfijnde lunch – met de Walk & Lunch-arrangementen van Domein Laurabos kan het allemaal. Je geniet hoe dan ook van een adembenemend mooie omgeving, een overweldigend gevoel van gastvrijheid en een volledig ontspannen sfeer.

Bekijk Arrangementen