“ Ongedwongen genieten van gastronomische gerechten met een prachtig uitzicht op de natuur, dat is waar het bij Restaurant Laurius om draait. Aan de rand van de Laurabossen in Weert, omlijst door de overweldigende natuur van Domein Laurabos verrast onze keuken je elk seizoen met verfijnde, pure smaken met een bite. Fine dining met een uitzicht om in te verdwalen, een bijzondere beleving die je bijblijft. “

KERSTMENU

De mooiste tijd van het jaar beleef je bij Laurius, Kerst! Gezellig samenzijn, warmte, vriendschap en culinair genieten.

zondag 24 & maandag 25 december 2023
vijfgangenmenu | inclusief aperitief en amuses
negenennegentighalf | aanvang 18.30 uur, start diner 19.00 uur
uitbreidbaar met bijpassende wijnen en overnachting

Lees meer

Flavours of nature

Geïnspireerd door de seizoenen en producten uit de omgeving creëert onze ambitieuze chefkok Ronny Smeets en zijn talentvolle brigade levendige gerechten, klassiek Frans opgebouwd, met internationale invloeden. Laat je verrassen door spannende smaakcombinaties en een oogstrelende opmaak.

Bekijk ons menu

Taste & Wine

Een heerlijke avond ontspannen dineren voor één prijs. Geniet van het tastingmenu inclusief een waterservies, bijpassende wijnen en koffie-thee servies met friandises. Ontspan en laat je verrassen.

Lees meer

Meet the team

De ziel van Restaurant Laurius wordt bepaald door ons ambitieuze team.

Lees meer

“ The perfect place to unwind “

Taste & Stay

Maak jouw avond compleet met een luxe overnachting in Hotel Laurabos, gelegen op het adembenemende terrein van Domein Laurabos. Laat je gastronomisch in de watten leggen, overnacht in een heerlijke hotelkamer en geniet van een uitgebreid ontbijt in Restaurant Laurius.

Lees meer

Private dining

Grenzend aan Restaurant Laurius ligt de private dining. Een sfeervolle ruimte met veel daglicht die zich perfect leent voor lunches en diners met een besloten karakter. De private dining beschikt over audiovisuele faciliteiten en heeft een eigen ingang en terras. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.