Home Restaurant Laurius

Laurius fine dining

Laat je verrassen door de verfijnde gerechten van onze ambitieuze chefkok Ronny Smeets en zijn brigade. Zijn keuze voor verse, lokale en de beste ingrediënten vormt de basis voor spannende smaakcombinaties in een oogstrelende opmaak. Wat een diner in Restaurant Laurius werkelijk tot een belevenis maakt, is dat dat je culinaire ervaring wordt omlijst door de overweldigende natuur van Domein Laurabos, aan de rand van de Laurabossen in Weert.

Menu Laurius

Brasserie Laurius

Gewoon, lekker eten in de bossen. Je kunt op elk moment van de dag terecht in Brasserie Laurius. Op de menukaart vind je Limburgse vlaaien voor bij de koffie, sandwiches en salades voor de lunch, heerlijke snacks voor bij de borrel en eerlijke gerechten voor een informeel diner. Wees welkom!

Menu Brasserie

Dine & stay
Arrangementen

Maak je feestelijke avond in Restaurant Laurius compleet met een luxe overnachting in Hotel Laurabos. Onze gevarieerde Dine & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Bekijk Arrangementen

THUISKOMEN OP DOMEIN LAURABOS:
GASTRONOMISCH DINER MET LUXE OVERNACHTING

Kamer boeken