Home Meer genieten Zakelijk en privé

Zakelijk en privé

Zakelijk
Bij Domein Laurabos vind je alles wat je nodig hebt voor de meest uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Van borrels tot vergaderingen, workshops en productpresentaties – elke zakelijke aangelegenheid organiseer je op Domein Laurabos in stijl.

We beschikken over ruimtes in verschillende groottes, variërend van 6 tot 150 personen. Voor kleinere groepen, zoals vergaderingen van een Raad van Bestuur of Raad van Commissarissen, een managementteam of een afdelingsteam, stellen we kleinere ruimtes beschikbaar, waarin vruchtbare besprekingen in een ontspannen sfeer plaatsvinden.

Sluit je zakelijke bijeenkomst op een sportieve of smakelijke manier af. Verras je gasten bijvoorbeeld met een ontspannen golfclinic, toost op jullie samenwerking op ons terras of maak jullie dag compleet met een gastronomisch diner in Restaurant Laurius. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Privé
Een romantische bruiloft vieren, een sprankelend feest geven of een informeel diner organiseren doe je geheel in stijl op Domein Laurabos. Moderne architectuur en het gebruik van natuurlijke materialen geven elk evenement een elegante uitstraling!

Met oog voor detail, persoonlijke aandacht en professionele service komen jij en je gasten werkelijk niets tekort. Van gastronomische borrelhapjes tot zinnenprikkelende diners en sharing dishes. Heb jij al een idee over hoe jouw ideale dag of avond eruitziet? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Dine & stay
Arrangementen

Maak je verrukkelijke overnachting in Hotel Laurabos compleet met een culinair diner in Restaurant Laurius. Onze gevarieerde Dine & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Bekijk arrangementen