“ Het hart van Restaurant Laurius bestaat uit een passievol en ambitieus team, onder leiding van executive chef Ronny Smeets. “

Executive Chef

Ronny Smeets

Aan het roer van Restaurant Laurius staat Ronny Smeets. Na jaren in fine dining restaurants rondom Eindhoven te hebben gewerkt deelt hij nu zijn passie voor verfijnde gerechten als Executive Chef bij Laurius. Traditionele vakkundigheid en wereldse smaken met een bite gaan bij hem hand in hand. Zijn passie is om elke dag weer gasten te laten genieten van zijn creaties.

Souschef

Dave Witziers

Dave heeft van jongs af aan al passie voor de keuken. Het creatieve proces van ‘niets iets maken’ en dan ook nog bijzonder, is waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Hij werkte voorheen als sous chef bij o.a. Le Cozy en Vida Pura, waar hij zowel klassiek Frans als Mediterraans heeft leren koken. Dave daagt zichzelf elke dag weer uit om nieuwe gerechten te creëren en doet er alles voor om gasten een onvergetelijke culinaire beleving te geven.

Restaurantmanager

Eline Smulders

Eline is afkomstig uit een horecafamilie in de Achterhoek en werkt al vanaf haar 15e in de horeca. Ze werkte voorheen in meerdere restaurants in binnen- en buitenland als zelfstandig gastvrouw en leermeester. Met haar passie en gedrevenheid zorgt ze elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van haar gasten.