“ Het hart van Restaurant Laurius bestaat uit een passievol en ambitieus team, onder leiding van executive chef Ronny Smeets. “

Executive Chef

Ronny Smeets

Aan het roer van Restaurant Laurius staat Ronny Smeets. Na jaren in fine dining restaurants rondom Eindhoven te hebben gewerkt deelt hij nu zijn passie voor verfijnde gerechten als Executive Chef bij Laurius. Traditionele vakkundigheid en wereldse smaken met een bite gaan bij hem hand in hand. Zijn passie is om elke dag weer gasten te laten genieten van zijn creaties.

Souschef

Merel Geurts

Merel is sinds 2023 souschef bij Laurius, waar ze elk vrije minuut experimenteert met gerechten. Ze heeft de hotelschool en de Cas Spijkers academie gevolgd, waarbij ze direct wist dat ze fine dining chef wilde worden vanwege het niveau en haar passie voor eten. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gastronomische restaurants, hebben we het geluk dat ze haar creativiteit nu bij Laurius inzet. Merel is bourgondisch opgevoed. Ze vindt het belangrijk dat mensen genieten; van haar gerechten en van een gezellige avond samen. Haar passie? Bewust bezig zijn met ingrediënten en deze samenvoegen tot prachtige creaties. Creatief zijn en steeds weer nieuwe gerechten bedenken, dat vindt ze ‘kicken’.

Restaurantmanager

Eline Smulders

Eline is afkomstig uit een horecafamilie in de Achterhoek en werkt al vanaf haar 15e in de horeca. Ze werkte voorheen in meerdere restaurants in binnen- en buitenland als zelfstandig gastvrouw en leermeester. Met haar passie en gedrevenheid zorgt ze elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van haar gasten.

Restaurantmanager

Tim de Preter

Tim is afkomstig uit Nuenen. Hij werkte voorheen bij het luxe ‘Pullman’ hotel in Eindhoven en bouwde samen met zijn familie aan Hotel-Restaurant ‘De 4 Jaargetijden’ in Epen. Sinds 2023 is hij de restaurantmanager van Domein Laurabos waar hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Laurius en daarnaast staat hij graag zelf op ‘de vloer’. Met zijn ervaring en gedrevenheid zorgt hij ervoor dat zijn team iedere dag de beste service levert en een geslaagd diner verzorgt. Zijn passie? Wijn, en dan het liefste Italiaanse. Waar je Tim ’s nachts voor wakker maakt? Steak tartaar en een glas champagne, puur en verfijnd zoals je bent gewend van Restaurant Laurius.