Home Meer genieten Meetings en events

Meetings & events

Bij Domein Laurabos vind je alles wat je nodig hebt voor een evenement. Van borrels tot vergaderingen, workshops en productpresentaties – elke aangelegenheid organiseer je op Domein Laurabos in stijl. We beschikken over ruimtes in verschillende groottes, variërend van 6 tot 250 personen.

Voor kleinere groepen, zoals vergaderingen, stellen we kleinere ruimtes beschikbaar, waarin vruchtbare besprekingen in een ontspannen sfeer plaatsvinden.

Sluit je zakelijke bijeenkomsten op een sportieve of smakelijke manier af. Verras je gasten bijvoorbeeld met een ontspannen golfclinic, toost op jullie samenwerking op ons terras of maak jullie dag compleet met een diner in Restaurant Laurius. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Bel ons

+31 495 518 438

Domein Laurabos

Laurabosweg 8
6006 VR Weert

info@domeinlaurabos.com

> nieuwsbrief

Dine & stay
Arrangementen

Maak je verrukkelijke overnachting in Hotel Laurabos compleet met een culinair diner in Restaurant Laurius. Onze gevarieerde Dine & Stay-arrangementen bevatten alle benodigde ingrediënten om jou volledig in de watten te leggen. Voor een compromisloos en onvergetelijk verblijf!

Bekijk arrangementen